Thuisverpleging

Just another SeoBureau site

By - admin

Herbalife producten kopen

Herbalife is een multi-level marketingbedrijf dat gezondheidsvormende voedingsmiddelen ontwikkelt en verkoopt. Het bedrijf werd gestart door Mark Hughes in 1980 en het heeft nu een geschatte 8,901-mensen wereldwijd in dienst. Herbalife werkt door het gebruik van een compensatieplan dat bekend staat als de Multi Level Marketing Business. Een distributeur moet nieuwe leden rekruteren om het product van het bedrijf te blijven distribueren. Dit wordt meestal gedaan door een markt voor het product te creëren en consumenten te overtuigen om het te kopen.

Herbalife producten kopen

Herbalife-producten kunnen op een aantal manieren worden verkocht, inclusief directe verkoop en een shake-mix. De directe verkoopprogramma’s van het bedrijf omvatten contact met klanten en overtuigen ze zich aan te melden voor een herbalife-mogelijkheid via telefoon of internet. Een aanvrager moet dan worden uitgenodigd om een Herbalife-seminar bij te wonen, waar hij / zij informatie krijgt met betrekking tot de voordelen van het kopen van Herbalife-producten. Na het bijwonen van het seminar, ondertekenen Distributeurs een contract akkoord om Herbalife-producten te verkopen en meer distributeurs aan het Companys-programma te rekruteren.

Herbalife maaltijdvervangingen en voedingsfeiten zijn gedistribueerd via distributeurs persoonlijke mailboxen. Verkoopvertegenwoordigers krijgen Herbalife visitekaartjes om te distribueren op de vergadering bijgewoond door andere bedrijfsvertegenwoordigers. Succesvolle distributeurs worden beloond met bonuspunten die later kunnen worden omgezet in contanten. De hoogste bonuspunten worden verdiend bij het verdienen van enkele honderden punten. Men moet echter niet te veel geld uitgeven aan deze bonuspunten, omdat het grootste deel van het geld dat binnenkomt, niet genoeg is om te betalen voor voedsel- en drankkosten.

Herbalife biedt twee soorten zakelijke mogelijkheid, namelijk de Multi Level Marketing Business en The Nutrition Business. Hun voedingsbedrijf richt zich individuen die geïnteresseerd zijn in het verliezen van gewicht door hun Herbalife-producten te kopen en anderen te werven om hetzelfde te doen. Het Multi Level Marketing-bedrijf biedt distributeurs om hun Herbalife-producten te promoten aan particulieren die een vergelijkbaar inkomen en levensstijl voor zichzelf hebben. Hierdoor kan de distributeur een organisatie bouwen, zelfs als hij geen grote aantallen klanten heeft.

De herbalife-maaltijdvervangingen en voedingsfeitenbladen zijn niet erg informatief, maar ze verkopen. Ze adviseren lezers om hun maaltijdvervanging en voedingsproducten te kopen, omdat ze u willen helpen om te verliezen. De producten zijn volgens de literatuur gezond en vrij van kunstmatige ingrediënten en additieven. De literatuur bevordert verder de Herbalife Shakes door te zeggen dat ze de voedingsstoffen bevatten die je goed moet voelen en dat het je metabolisme zal versnellen en je energieniveaus verhogen. Deze claims zijn niet waar, omdat de consumptie van een Herbalife Shake de snelheid van uw metabolisme niet verhoogt en uw energieniveaus niet verhoogt. Herbalife-verkoopvertegenwoordigers beweren ook herhaaldelijk dat Herbalife-producten dieet vriendelijk zijn omdat ze lage calorieën zijn en dat het u zal helpen om af te vallen als u ze regelmatig consumeert.

Herbalife-distributeurs zijn steeds bedrieglijker geworden over de kwaliteit en voedingswaarde van Herbalife-producten. Veel van de Herbalife dieet shakes en maaltijdvervangingen hebben een zeer kleine voedingswaarde. Herbalife-producten bieden over het algemeen geen adequate hoeveelheden eiwitten, vitamines en mineralen, wat het geval is met de meeste dieet shakes die ook door andere bedrijven wordt aangeboden. Wanneer u Herbalife-producten koopt, legt u uw langdurige gezondheid in het risico door ongezonde en gevaarlijke ingrediënten zoals tarwemeel, suiker en gehydrogeneerde oliën te consumeren. Als u wilt afvallen, moet u een arts raadplegen voordat u een Herbalife-product kiest, maar u kunt voldoende informatie krijgen over Herbalife Shakes om een beslissing te nemen op basis van de feiten.

Herbalife online

Nutrivida.be
Koralenhoeve 15
BE – 2160 Wommelgem

Contact

E-mail: info@nutrivida.be
Facebook: facebook.com/nutrivida.be